Beste Bruchtervelders

Eind oktober 2015 had ik besloten dat ik zou stoppen als verzorger bij vv Bruchterveld.

Nu het dan zover is kijk ik terug op een aantal geweldige jaren met als hoogtepunt het kampioenschap.

Maar er waren als verzorger voor mij zeer zeker ook dieptepunten. De knieblessure van Koen Otten, de beenbreuk van Jarno de Weerd, sleutelbeenbreuk van Bram v.d Knaap en de blessures nu van Martijn Huisjes, Gerjon Otten en Berjan Altena.

Voetbal is een heel leuk spelletje maar gezondheid gaat boven alles.

Helaas neem je afscheid met een degradatie. Dat is voor mij niet leuk en zeker niet voor het drietal wat afscheid  heeft genomen van de 1e selectie.

Ik wil verder alle spelers van het 1e elftal een heel, heel groot compliment geven wat zij voor  vv Bruchterveld doen en hebben gedaan, het zij met het fluiten, trainen en begeleiden van de jeugd, zitting in commissies, het draaien van kantine diensten en dan ook nog 2 x per week trainen en zaterdags zelf een wedstrijd voetballen. Grote klasse.

Gert Bouwmeester,  Ben Fokke( die altijd wel erg lang bij mijn schoonmoeder is) wil ik bedanken voor de prettige samenwerking. Zo ook het bestuur dat zij het vertrouwen hadden in mij als verzorger. Het verzorger zijn van vv Bruchterveld is natuurlijk niet alleen het 1e elftal, maar er ook zijn voor de andere elftallen . Ook hen moet ik bedanken voor het vertrouwen in mij als verzorger.

Ik heb het uit de grond van mijn hart alles geprobeerd het zo goed mogelijk te doen.

Blij ben ik dat er voor mij een prima opvolgster is gevonden. Esmee wil ik dan ook heel veel succes toewensen.

Tot slot, volgend seizoen zien jullie mij zeer zeker aan de zijlijn en zal ik  wat vaker het hoge IQ  gepraat van LAP (T)  DA(T) NIE(T) , ik weet nog steeds niet hoe je dat schrijft, gaan aanhoren. Ook zal ik wat vaker naar Zeeland kunnen gaan, iets wat ik nu veel te weinig doe.

Toen ik vorig jaar ergens in Zoutelande liep kwam ik een kaart tegen met de volgende tekst:

Ik voel de zee, ik voel de wind, het doet vandaag iets minder zeer, het missen wordt niet minder, maar steeds een beetje meer!!

Of ik het verzorger zijn zal gaan missen? De toekomst zal het uitwijzen.

Allen een fijne vakantie gewenst! En blijf gezond!

André Briene

IMG_3113-3