Onder -19 pakt opnieuw 3-punter

Zaterdag moesten de mannen van Hans, André en Freddy aantreden tegen DTC “07, dit staat voor Dinkelland Tilligte combinatie uit de dorpen Lattrop en Tilligte.

Bruchterveld speelde in het eerste bedrijf aardig voetbal, krijgen kansen en komen met uitgespeelde aanvallen voor de neus van de goalie van DTC maar weten de bal er nog niet in te krijgen. DTC blijkt, ondanks de voorlaatste plek op de ranglijst, toch beter te kunnen voetballen dan we denken en ze komen pardoes met 0-1 voor we kijken elkaar langs de zijlijn aan en denken huh…..hoe kan dat…?

Maar Bruchterveld laat direct zien dat het een incident is en maakt al snel de gelijkmaker, en ze hebben er zin in en maken gelijk ook de 3-1 en de 4-1 voor de rust, zo dat is lekker thee drinken.

De tweede helft is er één van een andere categorie, de Bruchterveld motor hapert, iedereen die wel eens in de auto rijd ( en aantal van ons team ook…) kent dat wel, verkeerde versnelling, koppeling te vroeg los, stotterend en stotend op gang komen, motor slaat net niet af maar een beetje examinator zou je fronsend aankijken….. die tweede helft was niet wat wij gewend zijn, ik heb de laatste weken lopen opscheppen over jullie en dit wil ik wel graag blijven doen mannen….!!!

We voetballen na de rust in een veel te laag tempo, onnauwkeurig en slap soms, we geven DTC de indruk dat ze voetballend meekunnen, ja zelfs de 4-2 en de 4-3 krijgen we om de oren.

We komen zelf ook nog aantal keren voor de goal maar kunnen niet verder afstand nemen, dan ben je uiteindelijk blij met 3 punten en was het voor de trainers, maar zeker voor het team, een leermoment …wat ging er in de tweede helft niet goed.

Johan zei ooit eens:

“Ik geniet van een 4-3 overwinning. Ik schaam me voor een door middel van een counter behaalde 1-0 overwinning.”

Dus aan deze woorden moeten we ons maar een beetje vasthouden, de toeschouwers zagen 7 doelpunten en de toegang was gratis,…  waar krijg je dat nog…?

Deze week lekker trainen kerels en volgende week uit tegen Mainbarg O-19 mooie derby aanvang 12:15 kunnen we gewoon weer doen waar we goed in zijn….netties opschakel’n, koppeling niet vrog lösloat’n en mooi rondtoer’n.