Vandaag speelden de boys van O-19 thuis tegen buurman Bergentheim.

Om 12:00 uur aftrappen onder prima omstandigheden onder leiding van scheidsrechter Marcel Rolfes.

Bruchterveld liet direct zien wie de baas op het veld was, goed beginnen en de Banthummers gelijk onder druk gezet, met goed veldspel wisten we en aantal kansen te creëren, maar die werden vandaag jammer genoeg niet benut. pech, paal en goed keeperswerk  lagen een zekere 3-0 voorsprong in de weg, met de rust nog 0-0, het verschil dus nog niet gemaakt.

Na de rust van hetzelfde laken een pak, wederom lieten de jeugdige Tricolore’s zien dat er één richting moet zijn en dat is naar voren, nogmaals dikke kansen…. normaal geen namen in het verslag maar deze keer een uitzondering, Jesse Veltink had dat kansen missen al een poosje aangekeken en dacht als die knuppels het voorin niet doen , laat ik het dan maar eens proberen…. en dat hebben we geweten, vanaf een meter 30, knalt de Ebbenbroeker die bal in de kruising, aldermachies….  keeper hoorde de bal nog een keer langsfluiten, wat een geweldig doelpunt en gelijk ook het breekpunt in de wedstrijd….!

Bergentheim past zijn plan wat aan gaat meer naar voren paar keer komen we goed weg, de terechte penalty op het eind bracht ons,uiteindelijk,  dikverdiende 2-0 overwinning en de kansen open voor een top klassering in de 2e klasse.

Volgende week zaterdag de topper tegen TVC28 thuis om 12:00 uur.

Maandag 13-5 speelt O-19 om 19.30 uur interland tegen Grun -Weis U-19 op de Noppenweide.