,

Speculaas actie!

Over een kleine maand gaan we weer twee avonden door de straten van gemeente Hardenberg en omstreken om heerlijke speculaas aan de man te brengen. Dit doen we op maandagavond 27 en dinsdagavond 28 november. Deze week zullen er opgave formulieren aan de leiders der eerste elftallen worden gegeven, deze willen wij ingevuld weer terug hebben voor 21 november. Vele handen maken licht werk en wij verwachten dan ook dat iedereen weer zijn of haar steentje bijdraagt. Voor meer informatie en het inleveren van ingevulde formulieren kunt u terecht bij Jarno De Weerd, Koen Godeke, Larissa Godeke of Lara Flier.

We zien jullie op 27 en 28 november!

Sportieve groet,

Tricolore!

,

Gezellige avond Tricolore

Beste Tricore-leden en aspirant Tricolore leden,

 

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor de gezellige avond van onze supportersvereniging Tricolore. Deze wordt gehouden op vrijdagavond 20 oktober 2017. Op deze avond zouden we graag  ook van jullie horen wat jullie zouden willen zien van de supportersvereniging en wellicht kunnen jullie ons, dan wel niet eenmalig, helpen.

Wat zien jullie je voor je? Verkoop van merchandise? Busritten naar uitwedstrijden? Of iets heel anders?

 

Programma

 

–    19:30 – Inloop met koffie

–    20:00 – Start ideeën uitwisseling

–    21:00 – Gezellige avond (5 gratis consumpties)

 

We hopen dat jullie allemaal komen en dat de supportersvereniging weer nieuw leven wordt ingeblazen!

 

Groeten namens Tricolore,

Lara Flier

Koen Godeke

Jarno de Weerd

,

7×7 toernooi met BBQ op 10 Juni!

Het jaarlijkse 7×7 toernooi wordt dit jaar gehouden op 10 Juni.  Het toernooi begint om 13:30 en aansluitend zal er een BBQ gehouden worden. Wij willen iedereen weer uitnodigen om mee te doen aan het toernooi. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.

Deelname voor het toernooi is gratis, de kosten voor de BBQ is 5 euro p.p.

Opgeven kan door een berichtje te sturen met teamnaam naar Jarno de Weerd op 06-21210840.

,

Gert Nijeboer opnieuw Toto kampioen

Het seizoen is afgelopen en de balans van de Toto kon weer opgemaakt worden. Dit leverde ook dit jaar weer een mooie eindstand op met opnieuw Gert Nijeboer als winnaar. Niet alleen Gert was het die op de zelfde plek staat als voorgaand jaar, ook Robbert Reinders is het gelukt om zijn 3e plek te handhaven. De nummer 2 is vader en zoon geworden, Marcel en Ruben Rolfes.  Die net als Robbert door een goed onderdeel C zijn gestegen naar de  2e en 3e plek. Winnaars gefeliciteerd, de prijzen komen naar jullie toe!

De totale uitslag is HIER te vinden.

FIFA Toernooi editie 5

Zaterdag was het alweer zover, de 5e editie van het FIFA Toernooi. Deze bijzondere editie werd er 2 tegen 2 gespeeld.  Ook speelde jong tegen oud, wat overigens ook vaak werd gewonnen door de jeugd.

Rond kwart voor 7 stroomde de kantine vol met veel fanatieke FIFA-spelers! In totaal een deelnemersaantal van 60, dus 30 koppels.  De poulefase was spectaculair met 206 doelpunten in 60 duels. Het hoogst aantal doelpunten kwam op naam van Jim en Harry, die samen goed waren voor 23 doelpunten. Er waren slechts 3 teams die alle 4 de wedstrijden wisten te winnen in de poulefase, dit waren: Jorn & Tim, Senne & Richard en Max & Luuk.

Opvallend was de uitschakeling van Marco & Kevin, de twee vrienden die allebei een keer het toernooi wisten te winnen, maar haalden samen slechts 3 punten uit 4 wedstrijden. Een ander opvallend punt was, dat er slechts 1 team was met 0 punten. Dit waren Robbert & Koen, mede grondlegger van het toernooi en huidig organisator van het toernooi. Wel maakten ze samen 4 doelpunten, helaas waren dit er niet genoeg om een punt in de wacht te slepen.

Naast de nummer 1 en 2 van de poule die door gingen naar de knock-out fase, gingen ook de beste 4 nummers 3 door. Degene die hierdoor precies buiten de boot vielen waren Jordy & Jens, waar Jordy in de 4e editie net buiten de boot viel voor de finale, viel hij hier al buiten de boot voor de knock-outfase.

 

Vervolgens werd er opnieuw geloot voor de 8e finales, met nog 16 teams te gaan die allen aan elkaar geloot konden worden. Dit leverden een aantal mooie partijen op. Onder andere die tussen Alfons & Harold tegen Bram & Jan. Dit bloedstollend duel tussen PSG  en Ajax, stond het na 90 minuten nog 0-0. In verlenging kwamen Alfons & Harold op een 1-0 voorsprong en konden het zelfs uitbouwen tot 2-0 maar lukte het om binnen de 5 meter voor open doel op de lat te schieten en vervolgens wisten Bram & Jan hier wel raadt mee, door in de 120e minuut gelijk te maken. Vervolgens was het penalty’s, waar routiniers Alfons & Harold er van de spanning er letterlijk geen 1 meer inschoten. Bram & Jan deden dit wel en gingen door naar de kwartfinale.

In de kwartfinale werd het mooiste duel gespeeld tussen Gunnar & Evertjan en Guus & Niek. Een duel dat alle kanten op ging, met prachtige goals, waar ze soms zelf nog van schrokken. Na 90 minuten stond het 3-3 en daar bleef het niet bij. In de verlenging werd er nog eens 3 keer gescoord. Het AC Milan van Guus & Niek moest uiteindelijk met 5-4 buigen na 120 minuten voor het Real Madrid van Gunnar & Evertjan.

De ene halve finale gingen tussen Jesse & Boyan en Julian & Tom (Dortmund – Real Madrid). Dortmund ging de vorige ronde erg gemakkelijk door, ze wonnen met 5-1 van Juventus (Jorn en Tim), alleen ging de halve finale geheel anders.  Tom en Julian stuurden Jesse & Boyan met duidelijke cijfers naar huis: 3-0. De andere halve finale ging tussen Gunnar & Evertjan en Jonne & Nick. Dit duel werd gewonnen door Gunnar & Evertjan

De strijd om de 3e plek werd daardoor gespeeld door Jonne & Nick die het met BVB mochten opnemen tegen het Leicester van Boyan & Jesse. De razendsnelle aanvallers van Leicester waren te machtig voor de verdediging van BVB. Deze prachtige wedstrijd werd met 4-2 gewonnen door Boyan & Jesse.

De finale ging tussen Gunnar en Evert –jan tegen Julian en Tom dit was dus Real tegen Real, deze pot was zeer spannend tot het laatste moment beide hebben een grote kansen gehad alleen wisten Gunnar en Evertjan wel een kans te benutten, waardoor de grote winnaars van de avond Gunnar en Everjan waren!

 

Geslaagde Bingo!

Afgelopen vrijdag avond is na lange tijd een oud gebruik nieuw leven in geblazen. Wat voorheen de kerst bingo werd dit jaar als paas bingo weer opnieuw in gebruik genomen.

Een gezellige opkomst en vele leuke prijzen zorgde voor spanning en sensatie al om. In 6 rondes kon men maar liefst 18 prijzen winnen, met o.a. de boodschappenronde, waarin drie mooie boodschappen paketten gesponserd door PLUS Alfring Bergentheim te winnen waren. Om nog maar niet te spreken over de super ronde, waarin men voor €2,- euro kon meespelen voor een bbq, een pizzarette en de hoofdprijs van de avond; namelijk de waardebon van €125,- te besteden bij en gesponserd door de BBQ Chef. De superronde kaarten werden rijkelijk ingeslagen door alle deelnemers. Prijzen winnaars; Willemien Luintjens mocht de derde prijs, de bbq mee naar huis nemen. Kort daarna was Hans Op De Haar er als de kippen bij om de tweede prijs, de pizzarette, in ontvangst te nemen. Lang bleef het spannend, wie ging die geweldige hoofdprijs pakken. Bij elk nummer wat uit de molen rolde steeg de spanning. Tot Hennie Bakker de ban brak!

Iedereen nogmaals hartelijke bedankt voor de komst en de gezellige avond en winnaars gefeliciteerd met jullie prijzen. Tot de volgende editie!

Supportersvereniging Tricolore

,

FIFA Toernooi 2 vs 2 | EDITIE 5

Beste FIFA liefhebbers,
VV Bruchterveld en het FIFA toernooi zijn onlosmakelijk van elkaar, dus op 6 mei zal er in de Noppenveste wederom het FIFA toernooi Bruchterveld gespeeld gaan worden. In alweer de vijfde editie wordt er deze keer in koppelvorm gespeeld.

Al die spelers die altijd denken, zo thuis vanaf het bankje speel ik een aardig potje FIFA worden nu uitgenodigd hun skills en moves live op een groot toernooi te laten zien, met echte supporters hijgend en schreeuwend in de nek.

Ook de Junioren en Senioren splitsing gaat deze keer overboord. De start van het toernooi zal zijn om 19:00 en de finale zal gespeeld worden rond de klok van half 12.
Kosten zijn € 5,= per koppel, dit kan worden voldaan voor aanvang van het toernooi in de kantine. Een deel van de opbrengst is voor het 50-jarig jubileumfeest volgend jaar.
Opgave via: https://www.vvbruchterveld.nl/supportersvereniging-tricolore/fifa-toernooi/
Tot slot willen we iedereen die zich opgeeft in de mail te vermelden of hij/zij zijn of haar FIFA 17, Controllers, Playstation 4© en/of TV beschikbaar wil stellen om ervoor te zorgen dat het weer een spectaculaire editie zal worden.
Mochten er nog vragen zijn, stuur een mail naar fifatoernooibruchterveld@gmail.com of spreek 1 van de organisatoren aan: Koen Godeke, Jens Otten, Max Smit en Jarno de Weerd.

Groet Toernooiorganisatie FIFA

Paasbingo!

De voorbereidingen voor de bingo zijn in volle gang! Dus even om jullie te helpen herinneren aan deze geweldig gezellige avond dit bericht.

Op vrijdagavond 21 april kun je voor een prijsje van 5,- aanschuiven en meedoen met verschillende rondes bingo voor verschillende prijzen. Deze 5,- is dus zowel voor de entree als voor de bingokaarten om mee te doen!! Om 20:00 openen de deuren van de kantine. Komt allen en zeg het voort!

, ,

BINGOO!!

Dit jaar halen we na lange tijd de bingomolen weer uit de kast. De voorgaande edities rolden de balletjes altijd rond de kerst. Dit jaar na een lange radiostilte gaan we lekker nummertjes aankruisen, net na de Pasen, namelijk op vrijdag 21 april!

Van oudsher was dit altijd een geweldig gezellige avond. We hopen dan ook alle bingoërs, jong en oud, deze avond te mogen verwelkomen voor een ouderwets gezellige bingoavond!

Voor deze avond vragen we €5,- euro entree. De opbrengst hiervan wordt geïnvesteerd in een spetterend feest wat ons te wachten staat tijdens ons 50-jarig jubileum.

Komt allen!

8 oktober – FIFA 17 Toernooi

Beste FIFA-liefhebbers.

Na de teleurstellende afgelasting van de vierde editie van ons epische FIFA-toernooi hebben we heel wat haatmail en kogelbrieven ontvangen van over-fanatieke FIFA-spelers uit de regio. Vanzelfsprekend moest de organisatie enkele maanden bijkomen van de schrik. Na deze maanden van revalidatie is er echter een datum gevonden om de vierde editie alsnog doorgang te laten vinden en wel op 8 oktober 2016.

Zoals jullie van ons gewend zijn zal het toernooi bestaan uit twee delen, Junioren (<18) en Senioren (>18). De Junioren beginnen om 18:00 en afhankelijk van het Juniorentoernooi beginnen de Senioren rond de klok van 21:15. Je kunt je aanmelden via het formulier op de website:

Aanmeldformulier

Ook dit jaar zal de deelname weer gratis zijn! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door supportersvereniging Tricolore en de Commissie kantine beheer.

Tot slot willen we iedereen die zich opgeeft in de mail te vermelden of hij/zij zijn of haar FIFA 17, Controllers, Playstation 4© en/of TV beschikbaar wil stellen om ervoor te zorgen dat het weer een spectaculaire editie zal worden.

Mochten er nog vragen zijn, vraag ons gerust of stuur een mail naar fifatoernooibruchterveld@gmail.com

Namens de organisatie:

Koen Godeke
Jens Otten

Roy Potgieter

Jarno de Weerd