HHC Hardenberg 12 – Bruchterveld 1 4 –8 (2 – 2)
Scheidsr: de heer F.A. Geerdink uit Hardenberg

Spelers: Bernard (doel), Marcel, Jan Pullen, Henri, Klaas Pullen, Gerjon Otten en Tim van der Veen
Leiders: Tinus, Harry en Wim
Wisselspelers: (G)EEN

Scoreverloop: 1 – 0 (13e min) 1 – 1 (13e min) Henri, 2 – 1 (15e min), 2 – 2 (17e min) Tim, 2 – 3 (29e min) Jan, 2 – 4 (32e min) Klaas, 3 – 4 (34e min), 4 – 4 (39e min), 4 – 5 (40e min) Henri, 4 – 6 (42e min) Henri, 4 – 7 (47e min) Gerjon en 4 – 8 (50e min) Henri.

Verslag:

Mooi op tijd zo’n verslag. 20 april, de was hangt al om 8.15 uur buiten te drogen aan de was lijn. En nu een stukje schrijven.
Om 21.00 uur voetballen in de Beek!! Of toch in de Meet? Volgens Tim was het eerst de Meet, maar daar stond hij tussen de vrouwen van het volleybal om te kleden. Gele shirts volgens Tim. En Tim vertrok naar de Beek. Daar wachtte 5 spelers van Bruchterveld op hem. Shirt nummer 7 was al klaar gelegd. De leiders zaten er klaar voor. Wisselschema in de hand. Een stopwatch aan en uit krijgen kostte ook wat tijd. Maar om precies 21.06 uur konden wij beginnen.

De tegenstander was de afgelopen weken goed in vorm. Wij mochten van Bernard de tegenstander niet onderschatten. Op plek 10 met 16 wedstrijden 7 punten 51 voor en 95 tegen, had HHC de laatste 4 weken de punten gepakt. Na 13 minuten kwamen wij achter met 1-0. Een droge knal, tussen de benen van Gerjon Otten. Je hebt maar een klein gaatje nodig, zullen wij maar zeggen. In dezelfde minuut weer 1-1. In de 17e minuut vonden de leiders het tijd voor Tim. Een gouden wissel. Eerste spurt eerste bal contact en……… GOOOOAAALLLLL!!!! Iedereen was onder de indruk. Er gebeurde niets meer in de 1e helft. In de 29e minuut kreeg Jan het op de heupen. Uit de draai scoorde hij
de 2 – 3. Dat kan ik ook dacht Klaas. Alleen Klaas zat nog op de bank. In de 32e minuut dachten de leiders tijd voor Klaas. En? Een gouden wissel. Eerste spurt eerste bal contact en……… GOOOOAAALLLLL!!!! De tegenstander dacht nu stropen wij de mouwen op en kwamen in de 39e minuut weer langszij. Een eindsprint werd ingezet door Bruchterveld. Dit kostte Marcel zijn hamstring. In de laatste 10 minuten werd de stand door Henri 3x en Gerjon 1x bereikt. 4 – 8.
Met nog 3 wedstrijden te gaan Is de derde plek op de ranglijst nog te halen. Lets go for it !!!!

De eerstvolgende wedstrijd is op woensdag 26 april 2017 om 22.00 uur in de MEET tegen Gramsbergen 3, de nummer 2 in de stand met 38 punten uit 18 wedstrijden.