Bruchterveld 4 – HHC 12
13 februari 2016 | 2 – 1

Als je na 2 minuten al achterstaat met 0-1 denk je al snel, hadden ze de wedstrijden na de middag ook maar afgelast. Toch herpakte het team zich goed en kwamen weer redelijk snel op gelijke hoogte, toen Bart een voorzet van Eddy prima binnenkopte. Het vervolg van de wedstrijd moest iedereen tot het uiterste gaan om dit punt over de streep te halen. Het laatste gedeelte van de wedstrijd had HHC het meeste balbezit maar kon toch niet echt gevaarlijk worden voor onze goal. Net toen iedereen zich al leek te verzoenen met een gelijkspel, deed een verkeerde pass in de verdediging HHC toch nog de das om. Henri schatte dit goed in en kon de bal oppikken. Eén op een met de keeper faalde hij niet en zorgde ervoor dat we met de volle buit het veld konden verlaten. Al met al een mooie( misschien niet meer verwachte) overwinning die behaald werd met 100% inzet van het gehele team.