Lutten 3 – Bruchterveld 4

uitslag: 1-4 (0-2)

Onze derde wedstrijd na de winterstop werd Lutten 3 uit. Met de vertrouwde gezichten in en naast het veld, begonnen we iets later dan half drie aan de wedstrijd. Meteen werd duidelijk dat we deze middag weer drie punten op ons konto konden gaan bijschrijven, want Lutten 3 (gemiddelde leeftijd schat ik op zo ongeveer 25 , 26 jaar) speelde in een veel te laag tempo, iets wat ons natuurlijk uitstekend paste, met daarbij ook nog eens het feit dat Lutten niet vooruit durfde/wou/kon voetballen. Organisatorisch zat het bij ons goed in elkaar. We gaven niets weg en de 0-2 stand bij rust was eigenlijk een te geringe voorsprong. Doelpunten voor rust werden gemaakt door Jan Mark Altena en Bart Pullen, die een “fantastisch” schot van Bert Meijerink van richting veranderde. Na rust werd het spelbeeld niet veel anders, zij het dat Lutten met een aantal wissels wel iets dreigender werd. Geheel uit het niets kreeg Lutten 3 een terechte penalty toegewezen en werd het zomaar nog even spannend. Onze interim keeper Danny Mulder moest daarna een keer daadkrachtig optreden en daar bleef het wat Lutten betreft ook bij. Wij scoorden nog twee maal. 1x Henri Eggengoor, die zijn frustraties van zich afschoot door een vrije trap boven in de winkelhaak te mikken en 1x Jan Pullen die, denk ik de mooiste aanval van deze middag binnen schoot. Al met al opnieuw grote complimenten naar dit team dat na de winterstop nog niet heeft verloren. Met 9 uit 3 doen we het dus gewoon goed.