Vandaag mochten we aantreden tegen de aanstaande kampioen in onze klasse SVV ’56 3. Wij als de nummer 2 in deze competitie met 15 punten achterstand op SVV ’56 3 waren vol goede moed gezien het vertoonde spel en de uitslagen van de afgelopen weken. Maar …..  vanaf het begin was het een wedstrijd die maar geen wedstrijd wilde worden. Daar waar wij wilden voetballen hanteerde SVV veelal de lange bal. Hierbij moet wel aangetekend worden dat daarbij ook bijna elke lange bal aankwam. En zo gebeurde het dan ook al in het begin van de wedstrijd dat we door zo’n lange pass achter kwamen door , en dat mag ook gezegd worden, een even zo mooi doelpunt. En of het nu kwam door de vele wisselspelers van SVV dat we daar van onder de indruk waren, of van SVV zelf, het liep niet bij ons. Wel knokten we ons wat beter in de wedstrijd en drukten we SVV wat achteruit. Hier en daar ontstond er ook wel een kleine kans voor ons, maar de uitbraken van SVV waren even zo gevaarlijk. Bart had de 1 – 1 op de schoen toen hij de keeper ter nauwer nood omspeelde, maar zijn te zwakke inzet werd eenvoudig gekeerd. De tweede helft moest het dan maar gebeuren. Maar ook in de tweede helft werd het eigenlijk geen wedstrijd. Nauwelijks werden er duels uitgevochten. En toen de 2 – 0 ook nog viel leek het doek te zijn gevallen, ware het niet dat we de mouwen nog maar eens opstroopten. SVV werd wederom teruggedrongen en als zelf good old Gert Nijeboer weet te scoren met het hoofd dan moet er toch meer inzitten. We zetten nog eens een tandje bij. De laatste minuten werden er risico’s genomen door 1 op 1 achterin te spelen. Dit werd ons een paar minuten daarna fataal. De 3 – 1 gescoord door SVV uit een counter was definitief het einde. SVV is door dit resultaat , met nog 5 wedstrijden te gaan, definitief de kampioen. Zelf hadden we er behoorlijk de ….. in omdat we niet hebben laten zien wat we de afgelopen weken lieten zien.

IMG_0248 IMG_0249 IMG_0247 IMG_0243 IMG_0237 IMG_0234 IMG_0231