Afgelopen zaterdag stond voor ons de wedstrijd tegen OZC 8 op het programma. Op papier een tegenstander die voor ons te doen zou moeten zijn. Met in het achterhoofd de zeer positieve resultaten van de laatste weken des te meer reden om deze ontmoeting met vertrouwen tegemoet te zien. We begonnen sterk aan de match, waarbij de Ommenaren van begin af aan werden teruggedrongen op eigen helft. Dit resulteerde in enkele mogelijkheden voor o.a. Bart, want wij lieten ons in deze fase meteen gelden. Het wachten was eigenlijk op een goal van ons, maar die bleef helaas uit. Na zo’n 20 minuten kwam OZC wat sterker opzetten, mede doordat wij teveel gaten lieten vallen op het middenveld. We konden zelf amper een vuist maken en moesten voordurend alert zijn op hun tegen aanvallen. Zo kon het dus gebeuren dat de gasten na een half uur de leiding namen. Dom balverlies op het middenveld werd door hun spits koelbloedig afgewerkt 0-1. Voor het rustsignaal gebeurde er eigenlijk niet zoveel meer, zodat we halverwege met een achterstand de kleedkamer opzochten. Na de thee stond er een als herboren Bruchterveld op het veld. Mede door de inbreng van Henri werd OZC met de rug tegen de muur gezet. De beloning voor het fanatieke spel van ons kon dan ook niet uitblijven: na 5 minuten in de 2e helft was het Bart die de gelijkmaker liet aantekenen na een schitterende pass binnendoor van Henri 1-1. We waren nu de bovenliggende partij en gezien de verhoudingen op het veld mochten we nu het meeste aanspraak maken op meer. Toch moesten we beducht blijven op de gasten, maar mede door toedoen van het sterke optreden van doelman André bleven we in de wedstrijd. Na een kwartier spelen werd ons overwicht in resultaat omgezet: een strakke corner van Henri werd door Marcel fantastisch binnengekopt 2-1. Met nog een half uur op de klok was het eigenlijk al duidelijk dat we deze wedstrijd naar ons toe zouden kunnen trekken. Behoudens één grote kans liet OZC verder niet veel meer zien en we hadden de score nog verder kunnen opvoeren. Gelukkig was het Eddy die vlak voor tijd het krachtsverschil nog in een doelpunt kon omzetten. Eindstand 3-1. Op karakter en de juiste instelling (en positief blijven denken) kun je ook wedstrijden winnen, zo bleek vanmiddag maar weer eens.