Je kunt er veel van zeggen, maar een spektakel was het zeker! Het WK, dan wel hé. Wie had na Argentinië – Saudie Arabië nog gedacht dat Argentinië wereld kampioen ging worden. Nou flink wat mensen schijnbaar. Het VV Bruchterveld WK spel is flink heen en weer gegaan. Lange tijd leek ‘Ri’ er met de titel ‘WK specialist van Bruchterveld’ vandoor te gaan, maar in een spannende eindstrijd pakte Kevin ‘Oppie’ op de Haar toch nog de eerste plek.

Kevin, muts en sjaal komen jouw kant op!

In de categorie “iets minder spannend” volgt hier ook nog een kleine tussenstand voor de reguliere TOTO omtrent ons Bruchterveldse vlaggenschip. Waar de heren aan het begin van het seizoen uit de startblokken knalde, leken de knollen de laatste paar wedstrijden een beetje op. Desalniettemin kunnen we spreken van een geslaagde eerste seizoenshelft die de heren een prachtige 3de plek in de ranglijst heeft opgeleverd. Hopelijk zijn de knollen weer op tijd bij elkaar geraapt voor een even spectaculaire tweede seizoenshelft.

In de tussenstand van de TOTO is weinig veranderd ten opzichte van een goede maand terug. Alwin staat nog steeds bovenaan, met nog steeds 125 punten. De achtervolgers zijn ietsje ingelopen, maar echte sprongen zijn lastig te maken wanneer er uitslagen neer worden gezet zoals 2-6, 3-2 en 0-4. Bekijk de tussenstand hier!