Zojuist is de eerste steen gelegd in een nieuw seizoen vol nieuwe activiteiten en ideeën om jullie als supporters het bij de club naar de zin te maken. Met onze vernieuwde formatie hebben we het gehad over nieuwe merchandise, spontane (sfeer)acties, feestjes en toernooitjes.

Met als eerst op de agenda voor de volgende vergadering: een voetvolley toernooi in de zomer. Dus heb je interesse, wil je je opgeven met een team of heb je misschien ideeën over hoe we een dergelijk toernooitje tot een succes kunnen maken, en wellicht ben je zelfs bereid om daarbij een beetje te helpen? Spreek dan eens één van de Tricoloreleden aan!

Het nieuwe Tricolore staat open voor vrijblijvende, nieuwe input.

Je kunt vanaf heden terecht bij:

Julian Smit, Thijs Otten, Luuk Benjamins, Mette Waterink, Daniek Meijerink, Lara Flier of Koen Godeke