Inmiddels zijn we alweer een paar weken bezig met oefenwedstrijden en de beker, en de competitie komt ook voor ’t Twidde steeds dichterbij. Daarom ook dit seizoen de Toto van ’t Twidde! Dus, ben je jong of oud? Man of vrouw? Voorspel mee en win de Toto van ’t Twidde 2021-2022!

Aangezien afgelopen seizoen niet echt een succes was door het aantal gespeelde wedstrijden, hoeven de mannen die de Toto vorig seizoen hebben ingevuld niet nog eens te betalen en is de deelname gratis. Dus bij het inleveren via papier wordt niet om contant gevraagd en bij het digitaal aanleveren zal geen betaalverzoek gestuurd worden.

Dit seizoen willen we jullie aanmoedigen het formulier zo veel mogelijk digitaal in te vullen en op te sturen naar gijsodink@gmail.com (met je naam en telefoonnummer i.v.m. betaalverzoek), al zullen uiteraard ook een aantal fysieke kopietjes te vinden zijn in de kantine en staat het formulier ook tussen de downloads op de site.

Fysiek inleveren graag in het bakje van ’t Twidde of bij Gijs Odink.

– Download het formulier en sla hem meteen op je eigen PC, hierna kan je hem invullen en sturen naar Gijs Odink (gijsodink@gmail.com)