Zaterdag a.s speelt Bruchterveld wedstrijdnummer 9 uit tegen Sport Vereniging Volharding Nijverdal, afgekort SVVN. Op Sportpark Groot Lochter zal er om 14.30 uur afgetrapt worden. Scheidsrechter is dhr. Marco Verduin.

SVVN staat op plek 10 met 7 punten uit 7 wedstrijden, de ploeg van de vertrekkende trainer de Visscher kwam zaterdag knap terug in de wedstrijd tegen de Esch, wat uiteindelijk nog een puntje opleverde. Dat terugkomen van die Groen-Witten op het laatste moment kunnen wij ons ook nog wel herinneren vorig seizoen….
De ploeg van trainer Bloemendal heeft na de zeperd tegen Daarlerveen de rug goed gerecht in Enschede tegen Rigtersbleek, een prima wedstrijd leverde geen volgende ronde op maar we konden tevreden zijn over het getoonde spel.
De Tricolores staan er nog steeds prima voor in die 3 e klasse, plek 3 is natuurlijk boven verwachting maar onverdiend is het zeker niet en zo’n hoge positie willen we graag voortzetten. Zaterdag kunnen we daar een vervolg aan geven in Nijverdal.  SVVN zal daar, jammer genoeg, even de dupe van zijn, tis eem nie aans…!!

Na zaterdag wacht ons in 2022 nog een thuiswedstrijd tegen ATC 65 en een uitwedstrijd tegen Rigtersbleek, we hopen elkaar te zien.

Bruchterveld succes….!!

BS