Inmiddels hebben velen van jullie een TOTO ingeleverd en is de eerste speelronde van de competitie 2020/2021 in gespeeld. De tussenstand van de nu al spannende TOTO vind je hier.

Onder de deelnemers vonden wij één naamloze deelnemer. Dus had jij een TOTO ingeleverd, maar staat jouw naam niet bij tussenstand. Stuur dan even een bericht naar Lara.

Denk je nu: ‘Jammer, ik was te laat. Ik had graag mee willen doen!’. Niet getreurd, dit kan nog deze week. Enkel zal dan de eerste wedstrijd niet meer worden geteld bij jouw punten. Het TOTO invulformulier staat nog steeds online, en kan ook nog steeds opgevraagd worden via de app bij Lara.

De TOTO van vorig jaar bleef halverwege het jaar steken, desondanks hebben we vorig jaar besloten de winnaars, respectievelijk Koen Dijk, Jan Flier en Bas Waterink, hun prijzengeld uit te keren. Dit geld is enkele maanden geleden reeds uitgekeerd.