Ook dit jaar wordt er door de Rabobank Vaart en Vechtstreek weer Rabo ClubSupport georganiseerd.

Wij als voetbalvereniging hebben ons uiteraard ingeschreven hiervoor en rekenen op de steun van iedereen die de v.v. Bruchterveld een warm hart toedraagt. Iedere stem op v.v. Bruchterveld levert de club een bepaald bedrag op.

Het doel van dit jaar is om het hoofd- en trainingsveld te voorzien van een automatische sproei installatie. Op dit moment gebeurt het sproeien door vrijwilligers en met de warme zomers van afgelopen jaren is het een behoorlijke inspanning die wij heel graag anders en duurzaam zouden willen gaan invullen.

Iedereen die lid is van de Rabobank kan vanaf nu (6 oktober) stemmen. Dat kan via de volgende LINK

Wij rekenen op jullie steun!