HELAAS IS DE WEDSTRIJD TEGEN DES AFGELAST!

Zaterdag spelen de Tricolores hun 9e wedstrijd alweer, tegenstander is DES Nijverdal de nummer 8 van de 3e klasse D Oost.
De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Baylis.

Op dit moment ( tis nu donderdagavond) nog onbekend welke maatregelen de komende dagen  worden uitgerold over het land, kunnen we blijven voetballen? Wat kan en mag er nog wel is de vraag. Publiek mag er toch al niet komen, dus de zaterdagmiddag zal wat anders ingevuld moeten worden. Luisteren naar Enk Lubbers via Noos FM, Twitter, WhatsApp zal het wel weer worden want een live beeldverslag zal er wel niet inzitten DES….toch…??

Wat is wijsheid, competitie stilleggen tot aan de winter en in januari weer kijken? Het weer is er de komende weken wel naar……Door blijven voetballen met gehavende elftallen, straks teams met 3 wedstrijden meer of minder en daardoor een krom competitieverloop is toch ook niet wat we willen?

Bruchterveld staat op een keurige 7e stek, als klein cluppie presteren we goed en we laten wekelijks zien in die derde klasse thuis te horen daar is vriend en vijand het wel over eens, trainer Lamberink zal ook best tevreden zijn en dat mag ie…!!

De ploeg van trainer de Fretes heeft een wedstrijd minder gespeeld maar ook twee punten minder dus een overwinning zal voor beide teams zeer welkom zijn om zo in de middenmoot te blijven. Bovenin zullen de ploegen de komende weken uitmaken wie de Herbstmeister wordt, de teams daaronder hebben andere uitdagingen. De middenmoot zal wel wat stuivertje wisselen worden de komende weken.  Bruchterveld zal zich moeten concentreren op zijn eigen potje, gewoon doen waar we goed in zijn, dan heb ik er alle vertrouwen in…..succes..!!

BS