De laatste bekerwedstrijd voor Bruchterveld 1 was uit tegen HHC2.
Deze “semi-profs” hadden reeds met grote cijfers gewonnen van Kloosterhaar en DES.
Een stunt tegen dit team leek dan op voorhand ook al onmogelijk.

Je wilt zo lang mogelijk de nul houden en dan hopen op een geslaagde counter.
Dat scenario kon al snel de prullenbak in, want op het kunstgras cab veld 5 was de wedstrijd al binnen 10 minuten beslist. Twee flitsende aanvallen werden twee keer simpel afgerond. Het tempo was de meeste Bruchtervelders een paar tikken te hoog.

Een grote afstraffing dreigde. Na 25 minuten 3-0 en op slag van rust een pegel van 30 mtr strak in het hoekje. 4-0 rust dus.

Na rust kwamen de Tricolores wat meer in het spel en kregen zelfs mogelijkheden, waarbij Gijs Odink de eretreffer had móeten maken. Helaas lukte het hem niet.
HHC2 scoorde nog wel een keer, zodat de eindstand op 5-0 werd bepaald.

Komende zaterdag 23 september begint de competitie in de 4e klasse D Oost met tegenstanders van een ander niveau dan HHC2.
DRC’12 is de eerste hindernis op sportpark de Riet, aanvang 14:30 uur.
Hopelijk lukt het de Tricolores om hier de draad weer op te pakken.

Let op:  Heb je het totoformulier al ingevuld?  In de kantine liggen ze op tafel en je kunt t ook downloaden vanaf deze website onder “downloads”.