De huidige corona-tijd kunnen we met recht een Snert-tijd noemen. Daarom is organisatie Ronde Tafel 79 Noord-Salland een actie gestart. Door het verkopen van snert wordt er geld ingezameld om voor ouderen in de gemeente Hardenberg een gezellige middag te organiseren.
En dat niet alleen: als jij, v.v. Bruchterveld lid, snert koopt via de website, spekken we ook nog eens de kas van onze vereniging. Per verkochte liter snert gaat er namelijk ook nog eens €2,50 naar v.v. Bruchterveld. Een echte win-win situatie dus!

Hoe werkt Snert-tijd?

• Ga naar de website van Snerttijd
  • Of ga naar de site www.snerttijd.nl en kies in de snertkar bij ‘Welk goed doel wilt u steunen?’ voor voetbalvereniging Bruchterveld
  • Bestel je snert: bepaal hoeveel liter je wil bestellen en voeg dit toe aan je snertkar/winkelmandje.
  • Ga naar afrekenen: vul je gegevens in en betaal met iDeal.
  • Via onderstaande filmpje wordt het bestellen nogmaals uitgelegd.

Hartelijk dank! Je steunt met je snert-bestelling v.v. Bruchterveld ‘68 én draagt bij aan een gezellige middag voor ouderen.

PS: de snert-afhaal bij de kantine zoals vermeld in de nieuwsbrief van december komt ivm de Corona-beperkingen helaas te vervallen.