Activiteitenmiddag 24 februari

Zaterdag 24 februari van 14.30 – 20.30 organiseert v.v. Bruchterveld een activiteitenmiddag voor jong en oud, leden en niet-leden!

Dit jaar bestaat v.v. Bruchterveld 50 jaar. Op 26 januari is het officiële jubileumfeest en van 2 t/m 9 juni wordt er een feestweek gehouden met diverse activiteiten. Om het feest te kunnen bekostigen, hebben alle commissies de handen ineen geslagen en besloten een activiteitenmiddag te organiseren. Deze zal worden gehouden op zaterdag 24 februari 2018. Tijdens deze middag is er een 11-stadionnen-tocht voor de jeugd t/m 20 jaar, een gezellige markt, een verloting met mooie prijzen, veel lekkere versnaperingen zoals broodjes knakworst, warme wafels, glühwein, warme choco etc etc.

Kortom, het belooft een gezellige middag te worden. We hopen dan ook op veel bezoekers! Tot dan!