In het eerste halfuur van de wedstrijd Bruchterveld – NKVV (uit Dalerpeel) viel er voor de aanhangers van de thuisploeg veel te genieten.
Goede aanvallen en prima goals van Martijn Huisjes (2x) en Gijs Odink zorgden voor een 3-0 stand.  Ook werden er nog enkele goede kansen om zeep geholpen.
Hierna nam de mist steeds meer bezit van het veld en stond het bij rust geen 5-0, maar 3-1 door een fout in de verdediging waardoor Patrick Biesbrouck zowaar tegen kon scoren.
Na rust was arbiter Jan Otter de man die het spel nog het beste kon volgen. Hij was namelijk steeds op balhoogte. De toeschouwers zagen slechts een schimmig spel, waarin de spelers elkaar niet meer konden vinden en er niet meer werd gescoord.
Complimenten aan het nog puntloze NKVV dat steeds bleef vechten voor een beter resultaat, ook al zat er dat vandaag niet in. Maar zoals de optimistische en sympathieke voorzitter Klaas van Eck al zei: Het eerste winstpunt komt steeds dichterbij.